After Work Södermalm

Öppettider
Måndag 16:00 – 01:00
Tisdag 16:00 – 01:00
Onsdag 16:00 – 01:00
Torsdag 16:00 – 01:00
Fredag 16:00 – 01:00
Lördag 13:00 – 01:00
Söndag 13:00 – 01:00

Visste du att ordet ”after work”, även kallat aw, är ett svenskt uttryck? Trots att det är engelska är det bara vi svenskar som vet vad det innebär. Enligt oss har vi skapat den optimala platsen för after work på Södermalm. På Beer ´n Play serveras öl från hela världen av hög klass, god och vällagad mat, sport på storbildsskärmar och sist men inte minst olika sorters spel. Vi har en arkadhall, shuffleboard, biljardbord och massor med brädspel. Det finns alltså något för alla!

Restaurangen ligger på Hornsgatan 38 på Södermalm.

Hantverksöl av högsta kvalitet

Vi tycker man ska njuta av en god öl av hög kvalitet, gärna i gott sällskap. För oss är en riktig öl ett hantverk. Vi har ett rikligt ölutbud av högsta kvalitet från hela världen. I baren hittar du 23 kranar med hantverksöl och massor med öl på flaska för alla smaker. En stor stark kommer du inte att hitta i vår bar. Har du svårt att välja eller behöver expertråd så är det bara att fråga våra öl-experter på andra sidan bardisken som gärna berättar om våra olika ölsorter. För att nämna några särskilda öl som du säkert inte har provat så har vi öl med smak av lönnsirap och pekannöt, blåbär och lavendel eller varför inte en spännande ale som är lagrad med Rieslingdruvor.

Vi garanterar att vi har öl för alla smaker! Kanske får du en ny favorit-öl innan kvällen är slut?

God mat perfekt för en after work

På Beer n’ Play blir du serverad mat av street-food-format tillagad av de bästa råvarorna av skickliga kockar. På menyn hittar du bland annat härlig napolitansk pizza, våra fantastiska högrevshamburgare och handgjorda korvar. Våra äkta napolitanska pizzor bakas av surdeg och består av på äkta italienska råvaror och gräddas i italiensk pizzaugn på under 2 minuter i 450 grader. Hamburgarna görs på 70 % högrev och 30 % bringa vilket gör dem härligt saftiga och välsmakande. Våra härliga korvar görs från grunden av vår skickliga chefskock.

Sport på storbildsskärmar

För sportälskaren så sänds all tänkbar sport på 8 storbildsskärmar. Beställ in välsmakande mat och dryck och njut av underhållningen. Det perfekta stället att följa favoritlaget eller stormatcher helt enkelt.

Vi brukar kalla säga att vi är ett lekland fast för vuxna. På Beer n’ Play har vi flipperspel, shuffleboard, biljardbord och ett stort antal brädspel att låna. Vi har till och med en arkadhall med bland annat basketmaskin och boxningsboll! Hos oss får du vara barn på nytt.

Varmt välkommen på after work på Beer n’ Play!

Besök oss nära Hornstull på Hornsgatan 138 Stockholm.

Följ oss på Instagram