Svenskarna dricker ungefär 190 miljoner liter öl per år och av detta är knappt 3 % craft beer, även kallat hantverksöl. Craft beer är öl som är bryggt i mikrobryggerier i liten upplaga med en helt annan kvalitet och omsorg jämfört med multinationella bryggerierna. Vanliga craft beer är ale, stout, porter och mer vågade öltyper.

Beer n’ Play är en nyöppnad sportbar som erbjuder ett enormt urval av craft beer i Stockholm. Hos oss hittar du ingen mainstream-öl helt enkelt! Vi har ett enormt antal ölsorter som är bryggda på mikrobryggerier från världens alla hörn. Botanisera bland ljus lager, pale ale, red & brown ale, APA, IPA, porter och stout i små upplagor.

Vi håller till på Hornsgatan 138 på Södermalm i Stockholm.

Craft beer åt folket

I vår välfyllda bar har vi 23 ölkranar och ett stort urval av flasköl, samtliga craft beer eller som det också kallas hantverksöl. Vi kan nästan garantera att vi kan erbjuda öl som du aldrig hört talas om och än mindre har smakat. Vår barpersonal är riktiga öl-experter och hjälper dig gärna att välja en passande öl till dig. Det finns en stor chans att du hittar en ny favoritöl.

Hos oss kan njuta av rariteter som Moloko Plus IPA, Danse Des Coco lam, Backwoods Bastard Scotch Ale eller Harvest Thief Sour. Om du är intresserad av vårt utbud av öl rekommenderar vi att du prenumererar på Beer n’ Plays sida på ölappen Untappd.

En unik plats för craft beer i Stockholm

Beer n’ Play har inte bara ett enormt utbud av exklusiva ölsorter, det är också en plats som kan liknas med ett lekland för vuxna. Vi visar direktsänd sport på storbildsskärmar alla dagar i veckan.

Hos oss kan du spela spel som shuffleboard, biljard, arkadspel och flipper. Du kan också svettas vid vår basket- eller boxningsmaskin. Vill du göra något lugnare kan du låna något av alla våra brädspel och spela med dina vänner.

I vår restaurang serveras vällagad mat av råvaror av högsta kvalitet av duktiga kockar till bra priser. Vi har napolitansk pizza, vår välsmakande högrevshamburgare, egengjord korv, pasta och sallader på menyn.

Välkommen till oss när du vill ha craft beer!

Beer n’ Play är den perfekta platsen att umgås med vänner, familj eller arbetskollegor på. Vare sig du vill prova craft beer, titta på en match på storbild eller spela spel garanterar vi att du kommer få en härlig kväll oavsett ålder.

Välkommen till Beer n’ Play när du vill dricka craft beer i Stockholm.