Hamburgare Södermalm

Öppettider
Måndag 16:00 – 01:00
Tisdag 16:00 – 01:00
Onsdag 16:00 – 01:00
Torsdag 16:00 – 01:00
Fredag 16:00 – 01:00
Lördag 13:00 – 01:00
Söndag 13:00 – 01:00

Det har blivit trendigt med hamburgare i Sverige. Hamburgaren brukar förknippas med USA men dess ursprung är lite oklar. Men man vet att det var vanligt i Baltikum att skrapa av det sista köttet från oxben och göra platta biffar av det som sedan stektes. Sedan spred det sig via Tyskland till USA med migranter och sjömän. I USA serverades på 1800-talet nötfärsbiffar på en brödskiva och den moderna hamburgaren var född. Idag har alla restauranger med beaktning sitt eget sätt att laga denna klassiska och älskade maträtt. Vi på Beer n’ Play vill inte vara sämre.

Den perfekta hamburgaren på Södermalm

Med mycket kärlek och passion har våra kockar skapat den, i alla fall enligt oss, perfekta hamburgaren. När vi lagar våra hamburgare använder vi självklart bara råvaror av allra högsta kvalitet. I våra hamburgare blandas 70 % av högrev med 30 % bringa för en saftig och utsökt smak. Våra hamburgare är på 180 gram och serveras med härligt nybakat bröd, färska grönsaker, cheddarost, egengjord dressing och pommes frites. Självklart har vi även vegetariska hamburgare. Prova våra delikata hamburgare på ärtor och rödbeta.

Klassisk street food

Förutom hamburgare hittar du även äkta napolitansk pizza, egengjord korv av högsta kvalitet och klassiska rätter som pasta, sallader och såklart vår härliga club sandwich. Allt tillagas med stor omsorg på råvaror av högsta kvalitet av våra skickliga kockar.

Våra pizza bakas i en äkta italiensk pizzaugn som håller 450 grader, vilket gör att den blir klar på under 2 minuter. Ingen onödig väntan alltså. Vi bakar pizzadegen med Tipo-00-mjöl vilket ger en härligt krispig kant. Tomatsåsen görs av San Marzano-tomater och vår utsökta mozzarella är DOP Fior D’Agerola.

Hamburgare och öl hör ihop

Vad passar bäst att dricka till en hamburgare? Det är lätt att svara på: ÖL! Därför har vi ett enormt utbud av öl från hela världen. Och inte vilket öl som helst – hantverksöl. Hos oss kan du få tag i kvalitetsöl från mikrobryggerier världen över. Bara på kran har vi 23 ölsorter och därtill en stort utbud av flasköl. Alla öl håller hög kvalitet och är noga utvalda för att passa alla smaker. I baren hittar du olika sorters pale ale, IPA, APA, Red & brown ale, porter, stout och lager av högsta klass. Det finns stor chans att du hittar en öl som du aldrig har provat förut.

Välkommen att smaka våra hamburgare på våra härliga sportsbar på Södermalm.