Shuffleboard Södermalm

Öppettider
Måndag 16:00 – 01:00
Tisdag 16:00 – 01:00
Onsdag 16:00 – 01:00
Torsdag 16:00 – 01:00
Fredag 16:00 – 01:00
Lördag 13:00 – 01:00
Söndag 13:00 – 01:00

På Hornsgatan 138 ligger den nyöppnade restaurangen Beer n’ Play. Det är något så ovanligt som en sportbar och restaurang där du även kan spela shuffleboard, biljard, arkadspel, flipper, brädspel och andra spel. Tänk dig ett lekland för vuxna i pubmiljö. Det låter som en dröm men det är faktiskt sant. Och det är inte vilken pub som helst. I baren hittar ett stort antal exklusiva ölsorter av högsta kvalitet från hela världen. Det innebär olika sorters pale ale, APA, IPA, red & brown ale, lager, porter och stout av hög kvalitet. Bland de mer ovanliga ölen kan vi nämna öl med smak av blåbär och lavendel, lönnsirap och pekan och en utsökt ale som är lagrad med Rieslingdruvor.

När du blir hungrig har vi en läcker meny bestående av street food av högsta kvalitet. Vi serverar pasta, sallad, hamburgare och pizza.

Lekland för vuxna där du kan spela shuffleboard

Måste man sluta leka och spela spel bara för att man har blivit vuxen? Självklart inte! Hos oss får du utlopp för din lekfulla sida. Här kan du spela shuffleboard eller biljard med dina vänner, drömma dig bort till tonåren i vår arkadhall eller varför inte låna ett av våra brädspel till ditt bord tillsammans med en god öl.

Shuffleboard är ett slags bordscurling där det gäller att få stenar att hamna på rätt ställe på andra sidan av bordet. Vi har fyra banor och hyrs per timme. Kom in och prova shuffleboard på Södermalm!

Vi har till och med en basketmaskin och en boxningsmaskin för den som vill svettas lite. Till råga på allt har vi 8 storbildsskärmar på Beer n’ Play där du kan njuta av direktsänd sport sju dagar i veckan.

Fantastisk street food

När man aktiverar sig blir man hungrig. Då passar det bra att vi har en rejäl meny med god och vällagad mat till humana priser. På menyn hittar du vanliga rätter som pasta, sallader och hamburgare. Vi är extra stolta över vår napolitanska pizza gjord på italienska råvaror av bästa sort. Den bakas på traditionellt napolitanskt vis på surdeg i en ugn som jämt håller 450 grader. Det ger en gräddningstid på 90-120 sekunder och härligt krispiga kanter.

Välkommen till oss på Södermalm när du vill spela shuffleboard

Fredag och lördag är priset per timme 75:- per person eller 250:- för 4 spelare. Andra dagar 50:- per person eller 150:- för 4 spelare.

Vår vision är att kombinera en liten nöjespark med en klassisk pub. Tanken är att gästerna ska kunna spela olika sorters spel som shuffleboard och flipper, titta på direktsänd sport på storbildsskärm, äta en god middag och kunna välja på ett stort urval av kvalitetsöl på samma ställe. Vi tycker att vi har lyckats! Välkommen till oss och avgör själv.