Sportbar Södermalm

Öppettider
Måndag 16:00 – 01:00
Tisdag 16:00 – 01:00
Onsdag 16:00 – 01:00
Torsdag 16:00 – 01:00
Fredag 16:00 – 01:00
Lördag 13:00 – 01:00
Söndag 13:00 – 01:00

Det finns fler och fler sportbarer i Sverige numera. Men är inte dessa ganska lika varandra? Det tycker vi. Då föddes idén att starta en ny och unik sportbar på Södermalm. Vi törs lova att vi har ett unikt koncept som passar alla smaker.

Självklart kommer du att känna igen dig från andra sportbarer. Det finns storbildsskärmar, öl och mat. Men där upphör likheterna. Det som gör Beer n’ Play speciellt är att ölen vi serverar är riktiga hantverksöl från hela världen, maten är ovanligt välgjord och välsmakande och så har vi ett stort utbud olika spel som till exempel arkadspel, shuffleboard, biljard och massor med brädspel att låna till bordet. Du kan alltså både titta på sport och utöva själv. Ett lekland för vuxna helt enkelt.

Sport på storbildskärmar

Sport ska upplevas hos en sportbar, på storbild, med en öl i handen tycker vi. På våra 8 storbildsskärmar följer du aktuella sportevenemang på bästa sätt. Följ ditt favoritlag i fotboll eller ishockey, följ internationella turneringar som EM, VM eller Champions League. I vår trevliga och välfyllda bar hittar du 23 ölsorter på kran och massor med öl på flaska från hela världen att stilla nerverna med. Dela glädje och sorg med oss på sportbaren Beer n’ Play på Södermalm.

Genuin sportbar för alla

Beer n’ Play på Södermalm är en trevligt inredd sportbar med avslappnad atmosfär dit alla är välkomna. Vare sig du kommer in på en bit mat, titta på sport på storbildsskärm, after work eller spela arkad- eller brädspel så kommer du att känna dig hemma direkt. Vår personal är trevlig och kunnig inom mat, öl och sport. Du hittar oss på Hornsgatan 138.

Öl från hela världen av högsta kvalitet

Hos oss är det stor skillnad på öl och öl. Begreppet stor stark existerar inte hos oss. I vår bar hittar du så kallade hantverksöl från mikrobryggerier världen över. Vi har 23 ölsorter på kran och massor med exklusiv öl på flaska. Testa våra bartenders kunskaper och prova någon annorlunda öl som du aldrig har provat förut. Vi har speciellt utvalda lager, pale ale, IPA, APA, Red & brown ale, porter och stout av hög internationell klass.

Goda, vällagade och prisvärda rätter

Vi är en sportbar på Södermalm som satsar på god och vällagad mat. Varför måste maten vara så tråkig på sportbarer? På Beer n’ Play har vi satsat på högkvalitativ street food. Det innebär napolitansk pizza, lyxiga hamburgare och handgjord korv till bra priser.

Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi lagar vår mat. I våra maträtter är det uteslutande råvaror av högsta kvalitet. Välkommen till Beer n’ Play – din nya sportbar på Södermalm!

Besök oss nära Hornstull på Hornsgatan 138 Stockholm.

Följ oss på Instagram